LiveScribe-kynät vaihtoehto

Niille, joille LiveScribe-kynä on tuttu (voi Googlata), seuraava työkalu ei ehkä anna kaikkea. Kyse on kirjoitusalustasta ja kynästä. Kynällä kirjoitetaan normaalille paperille ja alustan avulla ko. kirjoitus voidaan siirtää tietokoneelle. Se tllannetaan kuvina tai tesktinä (OCR-työkalu ei mahdollista kovin hyvää tekstitulkintaa). Laite mahdollistaisi paperille tehtävien – esim. matematiikka – tehtävien digitalisoimisen välittömästi. Työkalun lisäarvon löytäminen (tuntien LivaScribe-kynän) ei tässä hetkessä tulut mieleen.

DSC_0543

Tässä allekirjoittanut testaamassa laitetta.

DSC_0544

Kuvat on ottanut Jani Kiviharju.

 

Yksi vastaus artikkeliin ”LiveScribe-kynät vaihtoehto

  1. Päivitysilmoitus: LiveScribe-kynät vaihtoehto | Tabletit ope...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *